Lëmsh

10 gratë e një familje, të gjitha në luftë me kancerin

10 gratë e një familje, të gjitha në luftë me kancerin

Familja që mundi kancerin e gjirit. 10 gratë e së njëjtës familje në Britani janë përballur me sëmundjen vdekjeprurëse. Gratë me afri gjaku i përkisnin moshave nga 47 deri në 81 vjeç.

Joyce Waite, 78 vjeç, ishte e para që u diagnostikua me sëmundjen vrasëse në 2002. Kunatat dhe vajzat e saj, vazhduan të përballen me të njëjtin fat.