Lëmsh

Fshati ku nuk lindin djem qe 10 vite

Fshati ku nuk lindin djem qe 10 vite
 

Një fshat në Poloni, i quajtur Miejsce Odrzanskie dominohet nga gratë pasi nuk lindin djem tash gati dhjetë vjet.

Kryetari i fshatit, është një grua, të gjithë zjarrfikësit e rinj janë gra dhe janë po gratë ato që drejtojnë traktorët nëpër fusha, punë këto dy të fundit që, zakonisht jemi mësuar të shohim një mashkull në krye, transmeton Shqip.