Lëmsh

Vendet ku gratë dhe burrat jetojnë më gjatë

Vendet ku gratë dhe burrat jetojnë më gjatë

Gratë në Zvicër jetojnë më gjatë se të gjitha gratë e tjera në botë.

Ky është përfundimi në të cilin kanë arritur një sërë ekspertësh, të cilët kanë studiuar jetëgjatësinë në 15 vende të mëdha.