Lëmsh

Hoteli kitarë

 

Në formë të instrumentit të kitarës, është hoteli i parë në botë që është ndërtuar kësisoj dhe do të hapet së shpejti në Floridën e Jugut.

Ky projekt kap vlerën e 1.5 miliard dollarëve, gjë që e bën të konsiderohet si projekti më i madh aktual në Florida.