20 mrekullitë sekrete të Ballkanit, 2 në Kosovë e 3 në Shqipëri

20 mrekullitë sekrete të Ballkanit, 2 në Kosovë e 3 në Shqipëri

14 May 2019 23:41

Ballkani nuk strehon vetëm konflikte, megjithëse në Perëndim njihet më shumë si “fuçia e barutit”.

Natyra dhe dora e njeriut fsheh në gadishullin tonë bukuri përrallore, transmeton tch.

Shumë prej këtyre bukurive janë zbuluar, të tjera mbeten ende për t’u zbuluar e promovuar.

BalkanInsight ka bërë renditjen e 20 zonave piktoreskte të natyrës dhe dorës së njeriut, që duhet të vizitohen dhe në to 2 janë në Kosovë dhe 3 në Shqipëri .

Image

Liqeni Orlovacko, Bosnje

 

Image

Gjiri i Gjipese, Shqiperi

 

Image

Ujevara e Sotires, Gramsh, Shqiperi

 

Image

Lugina e Kelmendit, Shqiperi

 

Image

Klinje, Bosnje

 

Image

Sutjeska, Bosnje

 

Image

Mali Rhodope, Bullgari (vendbanim i lashte)

 

Image

Sinomorets, Bullgari

 

Image

Muzeu i Evolucionit, Kroaci

 

Image

Qyteza Lastovo, Kroaci

 

Image

Shpella e Gadimes, Kosove

 

Image

Ulpiana, Kosove (Vendbanim i lashte)

 

Image

Godinje, Mali i Zi

 

Image

Ura Tara, Mali i Zi

 

Image

Qyteza Perast, Mali i Zi

 

Image

Gura Portitei, Rumani

 

Image

Keshtjella Poenari, Rumani (vendfrymezimi i autorit te Drakulas)

 

Image

Lopatari, Rumani (fenomeni i zjarreve te perhershme)

 

Image

Lumi Gradac, Serbi

 

Image

Ovcarsko Kablarska, Serbi

Komentet

Fatmir lohja16/05/2019 11:14

Vende te mrekullueshem.Per here te pare shoh nje lajm qe flet bukur per gadishullin Ilirik. Sa me shume lajme te tille ,aq me shum rritet edhe toleranca.

Shto koment

Të ngjashme