Lëmsh

Dhurata që Ali Pasha i bëri Napoleon Bonopartit më 1806

Dhurata që Ali Pasha i bëri Napoleon Bonopartit më 1806
 

“Excelsior” ka botuar, të mërkurën e 7 qershorit 1939, në faqen n°2, një shkrim në lidhje me armët shqiptare dhe domethënien e tyre tek populli ynë, të cilin, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar :

Armët shqiptare