Lëmsh

Britanikja 9-vjeçare dhuron 3.38 euro për “Notre-Dame”

Britanikja 9-vjeçare dhuron 3.38 euro për “Notre-Dame”
 

Jo vetëm të pasurit dhe të fuqishmit po dhurojnë para për rindërtimin e Katedrales “Notre-Dame” në Paris, pasi zjarri e shkatërroi këtë muaj.

Një pjesë shumë e vogël e gati 850 milionë eurove të dhuruara deri tani, vjen nga një burim shumë modest.