Lëmsh

Rast i rrallë në Gjermani, lindin binjaket me 97 ditë diferencë

 

Ato kanë lindur në dy vite të ndryshme dhe 97 ditë larg. Por janë binjake.

Kjo është historia e Liana dhe Leonie. Ky është një rast shumë i rrallë që ndodhi në spitalin Holweide në Këln, Gjermani.