Lëmsh

Qentë mbysin ujkun në Dragash

Qentë mbysin ujkun në Dragash
 

Patrulla policore derisa ishte në pikë kontrolli kanë dëgjuar dy krisma nga arma e zjarrit në fshatin Mlik të Dragashit dhe menjëherë kanë reaguar duke takuar një bari, i cili po ruante delet dhe në momentin kur i rrezikohet kopeja prej ujqërve ka shtëne dy herë në drejtim të ujkut.

Gjatë verifikimit dhe kontrollimit tek i dyshuari është gjetur dhe konfiskuar një armë-revole kalibrit 7.65 mm, pa fishek, transmeton kp.