Lëmsh

80-vjeçarja që punon si DJ dhe apelon bashkëmoshatarët të mos sillen si pleq

 

Ka nga ata që duan të thurin me grep, ata që duan kopshtarinë, kush do të bëjë rolin e gjyshes apo gjyshit e kështu me radhë.

Por, ka edhe nga ata njerëz të moshës së tretë që “thyejnë skemat” dhe vendosin të hidhen në diçka më të zhurmshme dhe të pazakontë.