Lëmsh

Nënë e bijë, pilote

Nënë e bijë, pilote

Janë Wendy Rexon dhe vajza e saj Kelly, ato që urojnë mirëseardhjen në fluturimin e

“Delta Airlines”, në linjën Los Angeles-Atlanta.