Lëmsh

Për çka njihet qyteti i Vushtrrisë në Google

Për çka njihet qyteti i Vushtrrisë në Google
 

Në edicionin festiv të emisionit “Talk” të KTV-së ishte i ftuar kryetari i komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, së bashku me zonjën e tij dhe tri vajzat e tij.

Në mesin e shumë gjërave të tjera ata rrëfyen edhe gjërat që e karakterizojnë qytetin e Vushtrrisë dhe se për çka njihet më shumë në Google ky qytet.