Lëmsh

Fotografitë shfaqin Britaninë tash dhe para 150 vjetësh

Fotografitë shfaqin Britaninë tash dhe para 150 vjetësh
 

Fotografitë e shkrepura në të njëjtin vend në ditët e sotme dhe para një shekulli, tregojnë të ardhmen e largët që u bë përditshmëri një shekull më pas.

Pallati Kensinton dhe Katedralja Wells janë identike, por fotografia e vitit 1872 flet për ndryshim të madh në gurët e Stonehenge.