Lëmsh

Imitimi i papagallit alarmon zjarrfikësit

Imitimi i papagallit alarmon zjarrfikësit

Një njësi e zjarrfikësve në Britani të Madhe kishte shkuar me shpejtësi drejt një vendi ku ishte ndezur alarmi i zjarrit për të kuptuar se në fakt zëri ishte imitim nga një papagall.

Njësiti i Zjarrfikësve dhe Shpëtimit në Northamptonshire ka thënë se një sistem monitorues i alarmeve kishte njoftuar se është ndezur alarmi për zjarr.