Lotus, macja gjigante

Lotus, macja gjigante

04 November 2018 12:05

Lotus, është një mace e madhe, shumë e fuqishme dhe me një racë që ka qimet shumë të gjata. Është shtëpiake dhe është nga Amerika.

Kjo mace që ndryshe atje njihet si macja gjigante, ka madje edhe profilin e vet në Instagram.

Ka shumë ndjekës, ndërsa pronarja e saj, thotë se është mace shumë e dashur.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme