LAJMET E MBRËMJES

Terminali Doganor i Trepçës, ishte pikëtakim për zyrtarët zgjedhorë dhe policinë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Terminali Doganor i Trepçës ishte pikëtakim për njerëzit që u ngarkuan me detyra për t’i funksionalizuar qendrat e votimit dhe për të garantuar siguri në të katër komunat e veriut. Nga aty materiali zgjedhor u distribuua në të gjitha qendrat e votimit.

Në Jasenovik u vendos kontejneri i fundit nga të gjithë që shërbyen si qendra alternative votimi në veri dhe i fundit u pajis edhe me material zgjedhor në ditën e zgjedhjeve.

Si për të gjitha qendrat e votimit të të katër komunave të veriut, edhe për këtë që u vendos në fshatin e thellë të Zubin-Potokut, materiali dhe ekipet e zyrtarëve zgjedhorë u nisën nga Mitrovica e Jugut.