Kulturë

Zëvendësimi i flamurit te rrethi, protestë e artistit Driton Selmani

Zëvendësimi i flamurit te rrethi, protestë e artistit Driton Selmani
 

Flamuri kombëtar i cili gjendej në rrethin kryesor në hyrje të Prishtinës, sot është ndërruar me një tjetër flamur.

Miranda Mullafazliu, zëdhënëse në Komunën e Prishtinës, tha për Koha.net se mëngjesin e sotëm kanë gjetur një flamur me ngjyra verdh dhe kuq, por ka thënë se nuk e dinë autorin e kësaj vepre.