Arsim Fehmiut i ndahet Mirënjohje për vepër jetësore

Arsim Fehmiut i ndahet Mirënjohje për vepër jetësore

22 dhjetor 2017 14:16

Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Rexhai Surroi” është ndarë mirënjohje për vepër jetësore për Arsim Fehmiun.

Fehmiu u lind në Sarajevë më 3 qershor 1932, ku jetonin me prindërit e tij asokohe të internuar për shkaqe politike.

Ai është pinjoll i një familje të njohur intelektuale e arsimdashëse, e afirmuar si bartëse e traditave kombëtare, liridashëse dhe kontribut dhënëse e zhvillimit të kulturës në përgjithësi, e në veçanti të arsimit shqip në Kosovë dhe më gjerë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme