Rëndësia e dizajnit grafik

Rëndësia e dizajnit grafik

15 March 2017 16:37

Kushtrim Sogojeva, dizajner grafik ishte sot i ftuar në JETA të KTV-së.

Ai foli për profesionin e tij, sfidat, vështirësitë, idetë, rëndësinë e dizajnit grafit e llojet e dizajnit.

Si vjen deri te përfundimi, ideja, emri e paketimi i një brendi (produkti) dhe si caktohen ngjyrat, janë disa nga gjërat që ai shpjegon.

Për më shumë shikojeni emisionin e plotë:

 

 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme