Kulturë

Kosova e Shqipëria do të financojnë “Enciklopedinë Shqiptare” në 10 vëllime

Në mbledhjen e përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, të mbajtur të hënën në Prishtinë, palët janë marrë vesh që t’i japin përkrahje financiare projektit “Enciklopedia Shqiptare” (Foto: Driton Paçarada \ KOHA)
 

Shqipëria dhe Kosova janë marrë vesh për të financuar projektin më të madh që synohet nga dy Akademitë e Shkencave, “Enciklopedinë Shqiptare”.

Në mbledhjen e përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, të mbajtur të hënën në Prishtinë, palët janë marrë vesh që t’i japin përkrahje financiare këtij projekti.