Filloi rinovimi i teatrit të kukullave “Dodona”

Filloi rinovimi i teatrit të kukullave “Dodona”

19 July 2017 17:04

Ka filluar renovimi i teatrit të kukullave “Dodona”në kryeqytet, raporton KTV .

I pari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, tha se së shpejti pritet të hapet konkursi për një Bord të ri Drejtues të këtij teatri dhe shtoi se me këtë hap shpresojmë të fillojë një etapë e re për këtë institucion kulturor”. Ndërsa drejtori i kulturës, Besart Vllahinja deklaroi se synohet të arrihet kontrolli, transparenca dhe llogaridhënia e mjeteve publike që inkasohen nga institucionet e kulturës, përfshirë këtu edhe teatrin “Dodona”.

Punimet e renovimit të këtij teatri do të kryhen nga “EroProjekt” dhe do të kushtojnë 60 mijë euro, ndërsa është paraparë që të përfundojnë në afat prej 90 ditësh.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme