Kulturë

Këngëtari Meta mësyn Tiranën për një “kujtim të bukur”

Meta, i cili veprimtarinë e tij muzikore e zhvillon në Itali, më 17 shtator do të koncertojë në stadiumin “Air Albania”
 

Si 13-vjeçar do ta linte Shqipërinë e vendlindjen e tij në Fier. Sot, 27 vjet më vonë, Ermal Meta është një nga këngëtarët, tekstshkruesit e kompozitorët më të shquar në Itali.

Fitues i festivalit muzikor në “Sanremo” dhe përfaqësues i Italisë në Eurovision, muzikanti 40-vjeçar do të mbajë koncertin e tij të parë në Tiranë.