Kulturë

Koncert virtual në Notre Dame për Vitin e Ri

Koncert virtual në Notre Dame për Vitin e Ri
 

Në pritje të ndërrimit të motmoteve, francezët dhe të tjerët shijuan një koncert virtual që dukej se po zhvillohej në katedralen e famshme në Paris, Notre Dame.

Ky ishte spektakli i parë i këtij lloji i realizuar nga muzikanti francez, Jean-Michel Jarre, në formën e një avatari.