Kulturë

UNDP-ja shndërron në ngjyrë të portokalltë urën Tabaku dhe atë të Terzive

UNDP-ja shndërron në ngjyrë të portokalltë urën Tabaku dhe atë të Terzive
Foto: Arben Llapashtica
 

UNDP-ja sot ka shndërruar në ngjyrë të portokalltë dy urat në Gjakovë, atë të Terzive dhe Tabaku, në ditën e parë të fushatës “16 Ditë Aktivizëm Kundër Dhunës Gjinore”.

“Së bashku me Bashkimin Evropian në Kosovë shndërruam në ngjyrë të portokalltë urën e Terzive dhe atë Tabaku, dy atraksione historike të njohura në Gjakovë, në ditën e parë të fushatës ‘16 Ditë Aktivizëm Kundër Dhunës Gjinore’”, thuhet në njoftimin e UNDP Kosova.