Kulturë

Lulet e Petrit Halilajt dhe Álvaro Urbanos, përtej një simboli dashurie

Disa lule gjigante të punuara nga një kornizë delikate e çeliktë dhe me pëlhurë të ngjyrosur, janë më shumë sesa një manifestim delikat i dashurisë në të gjitha format e saj.

 

Disa lule gjigante të punuara nga një kornizë delikate e çeliktë dhe me pëlhurë të ngjyrosur, janë më shumë sesa një manifestim delikat i dashurisë në të gjitha format e saj.

Në edicionin e sivjetmë të “Quadriennale di Roma” lulet e realizuara nga artisti kosovar Petrit Halilaj punës bashkë me partnerin e tij Álvaro Urbano, janë edhe një manifestim i një modaliteti të ri të të qenit familje, që tejkalon limitet e identitetit dhe kombësisë, shkruan KOHA.