Kulturë

Vendet dhe artistët që deri tani kanë konfirmuar pjesëmarrjen në Eurovision 2021

 

Njëzet vende si dhe vendi mikpritës të Europës kanë konfirmuar për Eurovision 2021 pjesëmarrjen.

Këta janë artistët që konfirmuan pjesëmarrjen në Eurovision 2021, shkruan Wiwibloggs.