Kulturë

“Totally Under Control” për dështimin e SHBA-së përballë COVID-19

“Totally Under Control” për dështimin e SHBA-së përballë COVID-19
Skenë nga dokumentari “Totally Under Control”, që vjen në prag të zgjedhjeve presidenciale në SHBA

“Totally Under Control” është në një mënyrë koleksionuesi më i mirë i dështimeve të administratës së Trumpit dhe hapave të gabuar në lidhje me virusin COVID-19, por më një kronologji që godet me diagnostikimin e presidentit.

Regjisori Alex Gibney dhe bashkëpunëtorët e tij kanë fituar edhe një gradë të kalimit të vështirësisë për t’u bërë tok për këtë dokumentar gjatë pandemisë, duke sajuar njëfarë “Covid-cam” për të incizuar në siguri intervistat.