Kulturë

Hoti: Kosova së shpejti do ta ketë vendin në hartën e UNESCO-s

Hoti: Kosova së shpejti do ta ketë vendin në hartën e UNESCO-s

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se Kosova së shpejti do ta ketë vendin në hartën e UNESCO-s.

Hoti e ka thënë këtë gjatë një ngjarje kulturore sot ku u promovua diversiteti kulturor, përmes veshjeve tradicionale dhe punimeve artizanale në Parkun arkeologjik “Ulpiana”.