Kulturë

Në Prizren hapet “Muzeu Lëvizës-Tirana vjen tek ti”

Në Prizren hapet “Muzeu Lëvizës-Tirana vjen tek ti”

Me rastin e 100-vjetorit të shpalljes së Tiranës kryeqytet të Shqipërisë në qytetin historik në Prizren është hapur “Muzeu Lëvizës – Tirana vjen tek ti”. Përmes këtij aktiviteti synohet promovimi turistik i Tiranës.

Aktiviteti për shënimin e këtij përvjetori fillimisht nisi me një takim në mes të përfaqësuesve nga bashkia e Tiranës dhe kryetarit të komunës së Prizenit, Mytaher Haskuka.