Kulturë

Ekspozita virtuale “Artistët në karantinë”

Veprat e gjashtë artistëve, që janë krijuar gjatë kohës së izolimit si pasojë e pandemisë, janë përmbledhur në ekspozitën virtuale “Artistët në karantinë”.

Artan Hajrullahu, Arbnor Karaliti, Brilant Milazimi, Driton Selmani, Edona Kryeziu dhe Lorik Sylejmani, i kanë sjellë para publikut veprat e tyre në ekspozitën e formatit digjital.