Kulturë

Historia e “Dodonës” nëpërmjet kukullave

Rosak Pastërtori është kukulla më e vjetër e këtij koleksioni. Kukulla është punuar në vitin 1987.

Përmes këtij personazhi, regjisorja Melihate Qena do t’i mësonte shikuesit e vegjël të teatrit “Dodona” se si të kujdesen për ambientin dhe ta mbajnë pastërtinë, transmeton KOHA.