Kulturë

Streha e kujtimeve

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Pas dyzet vjetësh ai po e viziton dhomën në të cilën kaloi vitet më të vështira të jetës.

Nezmi Bala, që për njëmbëdhjetë vjet ishte i burgosur për shkak të organizimit të demonstratave të ‘81-s në Podujevë, ua rrëfen bashkëshortes dhe djalit tmerret që së bashku me shokë i përjetuan nga represioni serb, raporton KOHA.