Kulturë

Të hënën në Express, Rexhep Ferri shpalos krijimtarinë e tij

Legjendat, mitet, ëndrrat dhe Rexhep Ferri.

Të hënën, prej orës 16:30 në Express, ashtu siç nuk jemi mësuar ta shohim, akademiku Rexhep Ferri, i emocionuar dhe plot vullnet, shpalos copëza të jetës dhe krijimtarisë së tij.