Kulturë

“The Rules of Contagion” me tregimin për pandeminë

 

A e keni vënë re? Ishte një çast kur diçka lëvizi, dhe krejt muhabetet përkrah COVID-19 filluan të dukeshin të parëndësishme. Me siguri se gjërat do të lëvizin sërish, sapo njerëzit të kuptojnë që vetizolimi mund të zgjasë dhe eskapizmi bëhet qëllimi ynë kolektiv, por hëpërhë “Rules of Contagion” i Adam Kucharskit është libri që mund të keni nevojë për të.

Jo edhe aq – duke marrë parasysh që pandemia e tashme është goxha shumë në majën e vet – për nëntitullin: pse gjërat shpërndahen dhe si ndalohen ato.