Kulturë

Aktori i filmit “The Eternals” e quan këtë projektin më epik të studios “Marvel”

 

Njëri prej aktorëve të filmit të ardhshëm me superjeronj, “The Eternals”, e ka quajtur këtë “filmin më epik” të studios “Marvel”, deri në këtë pikë.

Aktori, Kumail Nanjiani, do të shfaqet me një rol të madh, në projektin e bazuar në librat e famshëm komik, dhe i cili pritet të publikohet kah fundi i këtij viti, transmeton Koha.net.