Kulturë

Zymer Mulliqi, piktori i motiveve tradicionale

 

Artin e sheh si domosdoshmëri të shpirtit. Zymer Mulliqi është artist që kombinon ngjyrën dhe grafikën.

Pikturat e tij bazohen në motive tradicionale, transmeton KTV.