Kulturë

Mungesa e mundësive më ka bërë të thjeshtë

 

Samir Karahoda i lindur në Prizren më 1977, filloi të punojë si fotograf në vitin 1992. Në 2003 përfundoi studimet e fotografisë në Akademinë e Arteve të Bukura në Universitetin Mimar Sinan në Stamboll, ku aktualisht është duke magjistruar në drejtimin e njëjtë.

Krahas punës së tij si fotograf, ai është gjithashtu kinematograf, tutor dhe kuron programin e filmit të shkurtër në festivalin ndërkombëtar të filmit dokumentar “DokuFest” në Prizren, transmeton Koha Ditore.