Kulturë

Kodra dhe Gazmend Freitagu, kur piktori nuk gënjen

 

Bota është një mrekulli e përzier me tmerr, shpreh në veprën e tij ”Ibrahim Kodra“.

Në pikturën e tij ai ka përfshirë botën mbarë, sepse u flet njerëzve për realitetin e tyre në secilin vend, në mënyra të ndryshme. Ai dha një kontribut të pakrahasueshëm për Shqipërinë, për ato që e kuptojnë domethënien e veprës së tij. Çdo pikturë e tij është e shoqëruar me një lumë fjalësh.