Kulturë

Nga viti i ardhshëm festivali “Sunny Hill” nuk do të mbahet në Gërmi

Nga viti i ardhshëm festivali “Sunny Hill” nuk do të mbahet në Gërmi
 

Festivali ndërkombëtar i muzikës “Sunny Hill”, tash e dy vite është mbajtur në parkun e kryeqytetit, Gërmi.

Mirëpo, vitin tjetër pritet të ndërrohet lokacioni i këtij festivali, ndërsa kjo është bërë e ditur nga ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala.