Kulturë

Lahaj në Shkup me magjinë e zërit kapërcen sabotimin e orkestrës

Lahaj në Shkup me magjinë e zërit kapërcen sabotimin e orkestrës
 

I paralajmëruar si koncert i tenorit me nam botëror Ramë Lahaj shoqëruar nga orkestra e Operës dhe Baletit të Maqedonisë, ngjarja nuk ka dalë të jetë e tillë. Të pranishmit që kanë mbushur më shumë se gjysmën e sallës, me të hyrë kanë vërejtur se orkestra mungon. Në skenë ka qenë vetëm një piano. Por hallet kanë nisur më herët, shkruan sot Koha Ditore.

Versioni zyrtar i krejt kësaj kanë qenë problemet teknike. Në atë të prapaskenës është përmendur edhe sabotimi nga ana e orkestrës, por edhe dështim i organizatorit. Edhe shitja e biletave online ka pasur probleme. Siç ndodh rrallë në një ngjarje të tillë, vetë tenori ka folur për problemet, para se të nisë koncerti.