Kulturë

Sot Dita Botërore e Teatrit

Sot Dita Botërore e Teatrit

Sot edhe në Kosovë, sikurse edhe në çdo vend tjetër të botës, shënohet Dita Botërore e Teatrit.

Me këtë rast, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi organizon ceremoninë e ndarjes së çmimeve për Teatër për vitin 2018.