Kulturë

Filmi “Në Mes” i Samir Karahodës e çon Kosovën në Berlinale

 

Filmi i Samir Karahodës, "Në mes", e dërgon Kosovën sivjet në Berlinale, transmeton emisioni Express në KTV.

Gjithçka rreth këtij projekti, na zbuluan në studio mysafirët e pjesës qendrore, Eroll Bilibani, producent i filmit "Në mes" dhe Memli Kelmendi, dizajner i zërit në këtë film.