Kulturë

Pasioni i të rinjve për artin

Pasioni i të rinjve për artin
 

Edhe pse në Kosovë arti shihet si profesion pa perspektivë, kjo nuk po u pengon të rinjve t’i ndjekin ëndrrat e tyre, transmeton emisioni Express në KTV.

Një ndër këta të rinj të talentuar është edhe, Erëza Kastrati, e cila përmes pikturave të saj, shpreh më së miri dëshirat dhe shpresën e të rinjve për një të ardhme më të mirë për këtë fushë.