Kulturë

MKRS shprehet e lumtur që filmi ‘Në mes’ është pjesë e Berlinales

MKRS shprehet e lumtur që filmi ‘Në mes’ është pjesë e Berlinales

Pas bërjes të ditur nga Festivali Ndërkombëtar i Filmit ‘Berlinale’, se filmi nga Kosova “Në mes” i autorit Samir Karahoda, do të jetë pjesëmarrës në garën ndërkombëtare të filmave të shkurtë “Berlinale Shorts”, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, e konsideron këtë një sukses të radhës për filmin kosovar.

Ky vlerësim vjen pasi që është hera e parë që një film nga Kosova pranohet në garën e Berlinales, që konsiderohet njëri nga festivalet më prestigjioz të filmit në Botë.