Kronikë

Një person në Prizren hap lokalin për të punuar, arrestohet

Një person në Prizren hap lokalin për të punuar, arrestohet
 

Një person në Prizren është arrestuar për shkak të mosveprimit sipas dispozitave shëndetësore gjatë pandemisë.

I njëjti kishte hapur lokalin e tij dhe kishte vazhduar punën.