Kronikë

Dy persona nën kërcënim të armës grabisin telefona, 500 euro dhe cigare në një pikë karburanti

Dy persona nën kërcënim të armës grabisin telefona, 500 euro dhe cigare në një pikë karburanti
 

Dje në Ferizaj ka ndodhur një grabitje me armë nga dy persona.

“Dy viktima meshkuj K/Shqiptarë punëtorë në një pikë të karburanteve, kanë raportuar se dy të dyshuar meshkuj të panjohur dhe nën kërcënimin e armës AK-47, u kanë grabitur dy telefona celularë, para kesh 500€ dhe një shumë paketime me cigare, të gjitha në vlerë rreth 5000€”, thuhet në raport.