Kronikë

Nëna raporton në polici se bashkë me vajzën me nevoja të veçanta, po keqtrajtohen nga djali i saj

Nëna raporton në polici se bashkë me vajzën me nevoja të veçanta, po keqtrajtohen nga djali i saj
Foto: Ilustrim

Një nënë nga Gjakova, ka raportuar në Policinë e Kosovës për keqtrajtimin që ajo dhe vajza e saj, po marrin nga djali.

Kjo dhunë familjare u kumtua përmes raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës.