Kronikë

Arrestohet një rus në Tiranë për terrorizëm

Arrestohet një rus në Tiranë për terrorizëm
 

Policia e Shtetit në Shqipëri në bashkëpunim me agjencitë ligjzbatuese partnere dhe ato të inteligjencës, ka vënë në pranga një 34-vjeçar rus të kërkuar për terrorizëm.

I arrestuari që do të ekstradohet drejt Rusisë është identifikuar si R. M., i lindur dhe banues në Norilsk të Rusisë.