Kronikë

Vdekje e dyshimtë në Prishtinë

Vdekje e dyshimtë në Prishtinë
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se të shtunën në një shtëpi të pabanuar në Prishtinë është gjetur pa shenja një person i moshës rreth 53 vjeçar.

Sipas njoftimit, në vendin e ngjarjes kanë dal njësitë policore si dhe ekipi mjekësor të cilët kanë konstatuar vdekjen e viktimës.