Kronikë

Prokuroria e Gjilanit kërkon paraburgim për pesë persona për posedim të lëndëve narkotike

 

Prokuroria Themelore e Gjilanit ka kërkuar nga Gjykata të caktojë masën e paraburgimit për pesë persona të cilët dyshohen për blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të paautorizuar të substancave narkotike

Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë ditës së shtunë rreth orës 20:30 minuta, ka ndaluar pesë persona, në mesin e tyre dhe një i mitur, për shkak të dyshimit se tek të njëjtit janë gjetur 1095.7 gram narkotikë të llojit ‘’Marihuanë’’.